BODY PRODUCTS

 

  

 


LOTIUNE DE CORP ANTICELULITICA

PENTRU FERMITATE

Celulita este un fenomen legat de interacția dintre tesutul adipos si fibrele țesutului conjunctiv de sub piele . Pe masura ce  celulele de grasime  cresc,  ele se împing în sus ,  spre suprafata  pielii .  In acelasi timp, fibrele de legatura a tesutului conjunctiv  trag în jos . Acest  fenomen  creează o suprafață  neuniformă sau denivelari ,iar  pielea seamănă cu textura unei coji  de portocala . Procesul  apare predominant pe fese , coapse si picioare . Celulita afecteaza aproape 90 % din femei și mult mai puțin pe barbati . Motivele acestor mari diferențe se afla  in  neasemănarea   structurii fibrelor și profunzimea tesutului gras,  ce difera  de la bărbați la femei . Factorii care influențează severitatea celulitei sunt : factori genetici , de dieta , metabolismul , factori hormonali , grasimea totala a corpului , grosimea și culoarea pielii .
Remarcabilul ingredient, inovator si   activ, SymFit TM,  detine  o eficacitate anti- celulitica  dovedita clinic și un efect de slabire fiindca acționează in tesut  pentru a reduce depozitul  de grăsime .
Incepand cu aplicarea frecventa a lotiunii Firming Body Lotion aspectul de celulita se va diminua, iar  pielea va fii mai neteda , mai tonifiata si mai catifelata . Aceasta emulsie este ușor de aplicat și conferă  pielii o senzație mătăsoasă  si foarte placuta . Parfumul incorporat este d eosebit de răcoritor si se mentine multe ore.


 

 

                                  
    

CREMA  D E MAINI  CALENDULA
Crema de maini luxoasa, bazata pe ulei de galbenele. Mai contine alantoina, vitamina F,  ulei de silicon si
alfa-bisabolol.
Hidrateaza si hraneste intens pielea, protejand-o in acelasi  timp de factorii agresivi externi.
Disponibila in cantitati de 250 ml si 100 ml.

    

CREMA  DE  PICIOARE  ROSEMARY – CALENDULA
Aceasta  minunata si sofisticata  crema, consistenta  dar nu grasa,  este si foarte racoritoare pentru picioare.  Contine ingrediente active naturale, cum ar fi extract de rozmarin, ulei de galbenele si extract de lichen,  pentru calmarea si inmuierea pielii crapate , dar si pentru pastrarea igienei piciorului.

    

DEODORANT – ANTIPERSPIRANT  FARA ALCOOL (BILA)
Produs de inalta performanta  bazat pe o combinatie dintre un antiperspirant  de prima clasa si   un deodorant, pentru a obtine o eficacitate maxima. Disponibil  in arome diferite, atat pentru barbati cit si
pentru  femei.                                                                                                    
 

                                                                  

 

 

 

  

DEODORANT   FARA  ALCOOL  SI  FARA ALUMINIUM
Este un deodorant  sub forma de bila, bazat pe ingrediente prietenoase si sigure, care inhiba in mod eficient cresterea si multiplicarea bacteriilor ce causeaza mirosul neplacut de transpiratie.

    

SAPUN  IGIENIC FEMININ
Sapun fara sapun, extrem de bland. Contine acid lactic, la un PH de 3,8.
Destinat a mentine igiena intima. Nu contine deodorante si nici dezinfectante.
Sigur si efficient.

 

 

 

 

 

  

 

  

 

Jump to page content