Dr Kadir site - homepage

www.yolandacosmetics.ro Unic importator si distribuitor Cosmetice Dr. Kadir in Romania

 

                                                   

Dr. Ron Kadir Laboratories Ltd., este o societate israeliana  producatoare de produse cosmetice, in pas cu ultimele descoperiri stiintifice, avangardista, sofisticata si inovatoare de game intregi si variate de produse cosmetice bazate pe o experienta vasta de 50 de ani.

Produsele  noastre sunt distribuite in intreaga lume de o retea de distribuitori  care se bazeaza in munca sa de distributie pe dapartamentul  de servicii pentru client, care include consultanti de frumusete si servicii de suport  tehnic.
Noi dezvoltam si producem produsele noastre dupa necesitatile si standardul cosmetologilor si esteticienelor de prima clasa cu care colaboram. Laboratoarele noastre sunt acreditate  cu ISO 9001/2008 si ISO 22716 (GMP). Toate produsele sunt notificate si atestate de Autoritatile de Sanatate competente.

Avem aproximativ 20 de salariati cu o bogata instruitie de inalta clasa, iar  intrega fabrica, inclusiv  laboratoarele de cercetari, sunt amenajate cu cele mai moderne utilaje.

O parte considerabila a bugetului nostru este investit in dezvoltarea de noi produse  de ultima  ora si de cea mai buna calitate. Produsele noastre sunt rezultatul unor cercetari intense,  in colaborare cu oameni de stiinta renumiti.

Structura societatii ne permite sa fim foarte flexibili si sa reactionam rapid cerintelor pietii, dezvoltind noi produse intr-un timp record comparativ la organizatiile mari.

 

News Rom

Pause
Jump to page content